Sürekli Eğitim Merkezimiz, Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri (TÜSEM) üyesidir. - 444 8 276 (Dahili:1292)

Refleksoloji Kursu – BİRSEM

EĞİTİMİN ADI

AYAK REFLEKSOLOJİ KURSU

EĞİTİMİN TANITIMI

REFLEKSOLOJİ, AYAK MASAJI.

EĞİTİMİN AMACI

Katılımcıların popüler bir yöntem olan ‘Refleksoloji’ tedavisini öğrenmeleri ve bu konuyla ilgili istihdam bulabilmeleri.

EĞİTİM İÇERİĞİ

Refleksolojinin tanımı, anatomisi, fizyolojik etkileri, endikasyonları ve kontraendikasyonları, uygulama teknikleri, hastalıklara göre uygulama alanları, popüler uygulamalar.

KİMLER KATILABİLİR

Sağlık alanında çalışan veya ön-lisans ve lisans eğitimi almakta olan veya mezun durumda olanlar.

EĞİTİM ÜCRETİ

Katılımcı Ücreti: 400 TL

EĞİTİM YERİ, TARİH ve SAATLERİ

Yer: Biruni Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Laboratuvarı
Eğitim Tarihleri: 24.12.2016 – 25.12.2016
Saatler: 09.00-17.00
Eğitim Günleri: Cumartesi-Pazar
Eğitim Saati:14 Saat

KISA ÖZGEÇMİŞ

Yrd. Doç. Dr. Başar ÖZTÜRK
26.10.1983 tarihinde Kağızman’da doğdu. İlkokul eğitimini Kağızman’da, ortaokul ve lise eğitimini ise Kars’ta gerçekleştirdi. 2001 yılında Kars Fen Lisesi’nden mezun oldu.
2002 yılında üniversite sınavında Hacettepe Üniversitesi Fizik ve Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’nü kazandı. 2007 yılında bu bölümden mezun oldu. Yine aynı okulda Protez Ortez Biyomekanik alanında 2010 yılında yüksek lisans, 2014 yılında doktora derecesi aldı.

Lisans mezuniyetinden sonra 2007-2011 yılları arasında Ankara’da özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde fizyoterapist olarak görev yaptı. Özellikle bu dönemden itibaren ve sonraki yıllarda refleksoloji uygulamalarını uygulamaya başladı.

2011-2014 yılları arasında akademik kariyerine Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümünde öğretim görevlisi ünvanıyla başladı. Aynı zamanda bu fakülteye bağlı Protez Ortez Biyomekanik Merkezi’nin sorumluluğunu üstlendi.

2014/2015 yılı bahar döneminde British University of Nicosia Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümünde öğretim üyesi olarak görev yaptıktan sonra; 2015/2016 eğitim öğretim dönemi itibariyle İstanbul’da bulunan Biruni Üniversitesi’nde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü öğretim üyesi ve Ergoterapi bölüm başkanı olarak göreve başladı. Halen bu üniversitede çalışmalarını sürdürmektedir.